Bouwen van een woning op het perceel Emsterweg 73 in Vaassen

Dit item is verlopen op 10-08-2011.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op: Emsterweg 73
8171PH73
Publicatiedatum: 28-06-2011
Soort bekendmaking: Ontheffing bestemmingsplan
Verzenddatum:
Plaats: Vaassen
Datum beschikking:
Einde reactietermijn: 10-08-2011

Publicatie terinzagelegging ontwerpbeschikking omgevingsvergunning voor het bouwen van een woning op het perceel Emsterweg 73 te Vaassen en ontwerpbesluit hogere grenswaarde.

 

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat zij voornemens zijn positief te beschikken op de aanvraag om een omgevingsvergunning van de heer B.J. Kruissink te Vaassen voor het bouwen van een woning op het perceel Emsterweg 73 te Vaassen. De locatie is kadastraal bekend als gemeente Vaassen, sectie H, nummer 1654.

 

Zienswijze

Zienswijzen over de ontwerp-beschikking kunnen door belanghebbenden bij ons college worden ingediend binnen zes weken na de dag waarop deze ter inzage is gelegd. Desgevraagd kunt u uw zienswijze mondeling naar voren brengen. U kunt hiervoor een afspraak maken op telefoonnummer (0578) 67 87 87. Daarbij wordt de gelegenheid gegeven de zienswijze te motiveren.

 

Beroep tegen de op het verzoek genomen beschikking kan later slechts worden ingesteld door belanghebbenden die binnen de gestelde termijn schriftelijk of mondeling zienswijzen hebben ingediend, tenzij wordt aangetoond dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest (tijdig) zienswijzen in te dienen.

 

Inzage

De genoemde ontwerp-beschikking ligt met de betreffende stukken vanaf woensdag 29 juni 2011 ter inzage in de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe. De Publiekswinkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 - 12.00 uur en op woensdag van 8.00 - 20.00 uur.

 

Ontwerpbesluit hogere grenswaarde

De te bouwen woning ligt binnen de geluidszone van de Emsterweg. Deze woning krijgt te maken met een te hoge geluidsbelasting. Het college is daarom van plan om, op grond van artikel 45 van de Wet geluidhinder, een hogere grenswaarde vast te stellen voor deze woning.

 

Het ontwerpbesluit ligt gelijktijdig met de ontwerpbeschikking ter inzage. Een ieder kan tijdens de periode van zes weken schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp-besluit hogere grenswaarde naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Epe, Postbus 600, 8160 AP Epe. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze moet u een afspraak maken met mevrouw T. Olieman van de afdeling Strategie & Ontwikkeling (tel. 0578 - 67 88 76). Houdt u er rekening mee dat de dossiers die wij ter inzage leggen aangevuld kunnen worden.