Concept Bomenbeleidsplan ter inzage

Dit item is verlopen op 16-12-2009.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Einde bezwaartermijn: 15-12-2009
Bekendmaking heeft betrekking op:
Publicatiedatum: 03-11-2009
Soort bekendmaking: Mededelingen
Verzenddatum:
Plaats:
Datum beschikking:
Einde reactietermijn: 15-12-2009

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Epe is voornemens om het Bomenbeleidsplan voor te leggen aan de gemeenteraad. In het Bomenbeleidsplan staat de visie van de gemeente Epe op het bomenbestand en wordt beschreven hoe de gemeente een kwalitatief goed bomenbestand wil ontwikkelen en in stand houden. Het bevat onder andere de manier waarop de gemeente de belangrijke bomen vastlegt, het kapbeleid en de onderbouwing voor de Bomenlijst van de APV en hoe de gemeente bomen beschermt.

 

Het concept Bomenbeleidsplan ligt met ingang van 4 november voor eenieder op het gemeentehuis in Epe gedurende zes weken ter inzage. Het concept Bomenbeleidsplan kunt u ook hieronder downloaden.

 

Gedurende de termijn van ter visie legging van het concept Bomenbeleidsplan, de concept Bomenlijst en de aanvulling op de kapbepalingen van de APV kan een ieder daartegen schriftelijke en/of mondelinge zienswijzen naar voren brengen. De schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 600, 8160 AP Epe. Mocht u de zienswijze mondeling naar voren willen brengen, dan kunt u daarover voor het maken van een afspraak contact opnemen met Kitty Lamaker, tel.: 0578 678 787 (di, wo, vr).

 

Downloaden

Hieronder kunt u het concept Bomenbeleidsplan downloaden:

Te downloaden: