Concept Duurzaamheidsprofiel gemeente Epe ter inzage

Dit item is verlopen op 15-05-2013.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: Gemeente Epe
Publicatiedatum: 02-04-2013
Soort bekendmaking: Inspraak

Burgemeester en Wethouders van Epe hebben op 26 maart 2013 besloten het concept Duurzaamheidsprofiel gemeente Epe ter inzage te leggen. Het Duurzaamheidsprofiel geeft inzicht in de gemeentelijke ambities van “Epe: duurzame gemeente”, de rol die de gemeente wil spelen en de weg waarlangs de gemeente de ambities wil realiseren. De speerpunten voor de komende jaren zijn: energiebesparing bestaande woningen, energieneutrale nieuwbouw, duurzame bedrijven en duurzame energie opwekking. In dat alles geeft de gemeente Epe het goede voorbeeld en schept de randvoorwaarden. De gemeentelijke invloedsfeer is beperkt en de gemeente kan het niet alleen. Er moet dus samenwerking gezocht worden met burgers, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Voor iedereen bestaat dan ook de mogelijkheid om te reageren op de inhoud van dit document. Het college neemt een standpunt in op de ingediende reacties en stelt vervolgens de definitieve versie van het Duurzaamheidsprofiel gemeente Epe op en legt deze ter besluitvorming voor aan de gemeenteraad.

Inzage

U vindt het concept Duurzaamheidsprofiel gemeente Epe onderaan dit bericht. Ook ligt het vanaf 2 april 2013 ter inzage in de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe van maandag tot en met vrijdag van 8.00 – 12.00 uur en op woensdag tevens van 12.00 – 17.00 uur.

Reactie

Uw reactie kunt u binnen zes weken na terinzagelegging van het concept Duurzaamheidsprofiel gemeente Epe schriftelijke indienen bij burgemeester en wethouders van Epe. Deze dient als volgt geadresseerd te zijn:
Burgemeester en Wethouders van Epe, Postbus 600, 8160 AP, Epe. 

Te downloaden: