Concept Groenstructuurplan ter inzage

Dit item is verlopen op 01-12-2009.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op: Gemeente Epe
Publicatiedatum: 20-10-2009
Soort bekendmaking: Mededelingen
Verzenddatum:
Plaats:
Datum beschikking:
Einde reactietermijn: 01-12-2009

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Epe is voornemens om het Groenstructuurplan 2010 voor de dorpskernen voor te leggen aan de gemeenteraad. In het groenstructuurplan, dat is opgesteld voor de vier kernen Epe, Emst, Oene en Vaassen, staat het beleid voor het openbaar groen op basis van een visie op de groenstructuur en de bomenstructuur.

 

Het concept Groenstructuurplan ligt met ingang van 21 oktober 2009 voor een ieder op het gemeentehuis in Epe gedurende zes weken ter inzage. Het concept Groenstructuurplan kunt u hieronder downloaden.

 

Gedurende de termijn van ter visie legging van dit concept Groenstructuurplan kan een ieder daartegen schriftelijke en/of mondelinge zienswijzen naar voren brengen.

De schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 600, 8160 AP Epe.

 

Mocht u de zienswijze ten aanzien van het concept Groenstructuurplan mondeling naar voren willen brengen, dan kunt u voor het maken van een afspraak contact opnemen met Kitty Lamaker, tel.: (0578) 67 88 28 (di, wo, vr).

  

Downloaden

Door de grootte van het volledige plan, is het hieronder in stukken geknipt. Wat u in welke delen aantreft, staat hieronder op een rij:

  

Deel 1: Inhoudsgave en inleiding

Deel 2: Verkenning groen in de gemeente Epe en Visie groenstructuur gemeente Epe

Deel 3: Groenstructuurplan kernen Epe, Vaassen, Oene en Emst en Raamwerk uitvoeringsprogramma

Deel 4: Landschappelijke context en Bouwstenen aanpak buurten

Deel 5: Profielen bij de bomenplannen en Afstemming met lopend beleid

Deel 6: Bijlagen en literatuur