Concept toekomstvisie ter inzage

Dit item is verlopen op 08-05-2013.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: Gemeente Epe
Publicatiedatum: 26-03-2013
Soort bekendmaking: Inspraak

Burgemeester en wethouders van Epe hebben op 19 maart 2013 besloten de concept Toekomstvisie Epe 2030 ter inzage te leggen.

Met de Toekomstvisie Epe 2030 beschrijft de gemeente de ambities en de ontwikkelrichting voor de komende periode, maar geen concrete stappen. De toekomstvisie nodigt uit tot herijking of vernieuwing van beleid of bevestigt de al ingezette koers. De hoofdlijn van de toekomstvisie is 'duurzaam voortbouwen op kwaliteit'. Hoe dit verder vorm te geven wordt uitgewerkt op de terreinen economie, sociaal en ruimte. Ook wordt op hoofdlijnen aangegeven hoe deze ambities te realiseren.

De concept toekomstvisie is mede gebaseerd op de inbreng vanuit burgers en belanghebbenden bij eerdere trajecten voor visieontwikkeling van de afgelopen jaren en op het advies van inwoners die deel hebben genomen aan het interactieve traject dat onder verantwoordelijkheid van de raad heeft plaatsgevonden. Voor iedereen bestaat de mogelijkheid om te reageren op de inhoud van dit document. Het college neemt een standpunt in op de ingediende reacties en stelt vervolgens de definitieve versie van de toekomstvisie op en legt deze ter besluitvorming voor aan de gemeenteraad.

Inzage

De concept toekomstvisie Epe 2030 is onder dit bericht bijgevoegd en ligt vanaf 26 maart 2013 ter inzage in de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe en wel van maandag tot en met vrijdag van 8.00 - 12.00 uur en op woensdag tevens van 12.00 -17.00 uur.

Reactie

Uw reactie kunt u binnen zes weken na terinzagelegging van de concept toekomstvisie schriftelijk indienen bij burgemeester en wethouders van Epe. Deze dient als volgt geadresseerd te zijn:
Burgemeester en wethouders van Epe
Postbus 600
8160 A P Epe

Te downloaden: