Definitief verkeersbesluit instellen algemeen oplaadpunt voor elektrische voertuigen

Dit item is verlopen op 05-06-2013.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: 8162EW
Publicatiedatum: 23-04-2013
Soort bekendmaking: Verkeersbesluit

E-laadpunt Polweg

Het college heeft een definitief verkeersbesluit genomen voor het inrichten van een e-laadpunt aan de Polweg te Epe. In Epe zijn tot nu toe nog geen oplaadpunten voor elektrische voertuigen geplaatst. Op verzoek wordt nu een eerste oplaadpunt in gebruik genomen. Wellicht zullen er in de toekomst meer oplaadpunten moeten worden ingericht, als meer bewoners een elektrisch voertuig aanschaffen. De keuze voor deze specifieke parkeerplaats is in overleg met de bewoners van de Weemehof tot stand gekomen. 

Gehandicaptenparkeerplaats Weemeweg

Uit onderzoek is gebleken dat het niet noodzakelijk is om vier algemene gehandicaptenparkeerplaatsen aan de Weemeweg te handhaven omdat ze niet alle vier worden benut. In overleg met de bewoners van de Weemehof is besloten om één van de algemene gehandicaptenparkeerplaatsen op te heffen, zodat er meer algemene parkeerruimte over blijft aan de Weemeweg.

Voor belanghebbenden bestaat de mogelijkheid om binnen 6 weken na publicatie tegen dit verkeersbesluit een gemotiveerd bezwaarschrift in te dienen bij ons college (Postbus 600, 8160 AP Epe). Ook bestaat de mogelijkheid om bij de voorzieningenrechter te Zutphen een verzoek in te dienen om een voorlopige voorziening te treffen.
Gedurende bovengenoemde periode ligt het verkeersbesluit op werkdagen van 8.00 – 12.00 uur (woensdag van 8.00 – 20.00 uur) ter inzage in de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe.