Geluidontheffing Poelweg 2 te Vaassen

Dit item is verlopen op 25-04-2009.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op: Vaassen
Publicatiedatum: 03-02-2009
Soort bekendmaking: APV vergunningen
Verzenddatum:
Plaats: Vaassen
Datum beschikking:
Einde reactietermijn: 17-03-2009

APV  

 

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat zij ontheffing van de APV hebben verleend.

Op grond van artikel 4.1.3 "kennisgeving incidentele festiviteiten" van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV), is het een inrichting die onder het Besluit algemene regels voor inrichtingen milieubeheer valt, toegestaan maximaal 6 incidentele festiviteiten per kalenderjaar te houden waarbij de geluidsvoorschriften uit voorschriften 2.17 t/m 2.20 van het Besluit niet van toepassing zijn. Gedurende deze ontheffing mag het maximale geluidsniveau niet meer bedragen dan 75 dB(A) op de gevel van woningen.

 

Een dergelijk verzoek is ontvangen van Stichting Hippisch Centrum Vaassen, gelegen aan de Poelweg 2 te Vaassen. De ontheffing geldt voor de volgende dag en tijd:

·         Zaterdag 18 april 2009 tot uiterlijk 23:30 uur

 

De activiteiten zullen plaatsvinden in de rijhal van Stichting Hippisch Centrum Vaassen.

                                                                                                                                

Tegen deze melding kunnen ingevolge de Algemene wet bestuursrecht door belanghebbenden schriftelijk bedenkingen worden ingediend bij ons college. De bezwarentermijn van zes weken vangt aan met ingang van de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd. Indien een bezwaarschrift is ingediend, is het mogelijk om daarnaast een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening in te dienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Voor het indienen van een verzoekschrift voor het treffen van een voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

 

Stukken ter inzage op afspraak

De stukken van de in deze advertentie genoemde milieuzaken liggen vanaf dinsdag 3 februari 2009

op afspraak, tel. 0578-678787, ter inzage bij de Publiekswinkel op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur of woensdag van 8.00 tot 20.00 uur.