Gewijzigd verkeersbesluit instellen tijdelijk parkeerverbod Enkwegbuurt

Dit item is verlopen op 03-07-2013.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: Epe
Publicatiedatum: 21-05-2013
Soort bekendmaking: Verkeersbesluit

Aannemer Heijmans start in opdracht van zorgcentrum De Klaarbeek vanaf mei met de realisatie van het nieuwe woonzorgcentrum aan de Roggestraat. In het verkeersbesluit van 7 mei jl. is aangegeven dat tijdens de uitvoering van de werkzaamheden op werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur tijdelijk een tweezijdig parkeerverbod wordt ingesteld op een gedeelte van de Enkweg, Korenstraat, Roggestraat en Zwartelandstraat. Omdat er door de aanleg van extra tijdelijke parkeerplaatsen voldoende ruimte is om de auto buiten de rijbaan te parkeren, kan het parkeerverbod langs de bouwroute ingaan om 7.00 uur ’s morgens in plaats van 8.00 uur.  Het college heeft daartoe een gewijzigd verkeersbesluit genomen.

In week 20 zal worden gestart met de aanleg van de vervangende parkeerplaatsen om het verlies aan parkeergelegenheid te compenseren.

Voor belanghebbenden bestaat de mogelijkheid om binnen 6 weken na publicatie tegen dit verkeersbesluit een gemotiveerd bezwaarschrift in te dienen bij ons college (Postbus 600, 8160 AP Epe). Ook bestaat de mogelijkheid om een voorlopige voorziening te treffen. 

Gedurende bovengenoemde periode ligt het verkeersbesluit op werkdagen van 08.00 - 12.00 uur (woensdag van 08.00 - 20.00 uur) ter inzage in de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe.