Hogere grenswaarden “Functieverandering Apeldoornseweg - Waterstraat”

Dit item is verlopen op 26-01-2011.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op: Gemeente Epe
Publicatiedatum: 14-12-2010
Soort bekendmaking: Bestemmingsplan
Verzenddatum:
Plaats:
Datum beschikking:
Einde reactietermijn:

Burgemeester en wethouders van de gemeente Epe maken bekend dat zij op 12 oktober 2010 op grond van artikel 45 van de Wet geluidhinder, een hogere grenswaarde hebben verleend voor een woning gelegen in het bestemmingsplan “Functieverandering Apeldoornseweg - Waterstraat”.

Twee van de woningen in het plan liggen binnen de geluidszone van de Apeldoornseweg. Het betreft een reeds bestaande woning en een nieuwe woning. Deze nieuwe woning krijgt te maken met een te hoge geluidsbelasting.

Het besluit van het college van burgemeester en wethouders met bijbehorende stukken ligt met ingang van 15 december 2010 gedurende zes weken ter inzage in de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe. De Publiekswinkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 - 12.00 uur  en op woensdag van 8.00 - 20.00 uur.

 

Tegen dit besluit kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden, die hun zienswijzen tegen het ontwerpbesluit hebben ingediend of aan wie niet kan worden verweten dat zij dat hebben nagelaten. De beroepstermijn is zes weken en start op 15 december 2010. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage. Wie beroep heeft ingesteld kan, in spoedeisende gevallen, bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening.

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.