Hogere grenswaarden "Kerkhofweg Emst 2009”

Dit item is verlopen op 10-03-2010.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op: Emst
Publicatiedatum: 26-01-2010
Soort bekendmaking: Bestemmingsplan
Verzenddatum:
Plaats:
Datum beschikking:
Einde reactietermijn: 09-03-2010

Burgemeester en wethouders van de gemeente Epe maken bekend dat zij op 16 december 2009 op grond van artikel 110a van de Wet geluidhinder, een hogere grenswaarde hebben verleend voor 2 woningen gelegen in het bestemmingsplan “Kerkhofweg Emst 2009”.

Overeenkomstig de Wet geluidhinder is er een akoestisch onderzoek ingesteld naar de te verwachten geluidsbelasting op de gevels van deze woningen. Dit heeft geleid tot het voornemen van het college om voor deze situatie een hogere grenswaarde vast te stellen. Het voornemen hiertoe is eerder gepubliceerd. Naar aanleiding daarvan zijn bij het college van burgemeester en wethouders geen zienswijzen ingekomen.

Ter inzage
Het besluit van het college van burgemeester en wethouders met bijbehorende stukken ligt met ingang van woensdag 27 januari 2010 gedurende zes weken ter inzage in de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe. De Publiekswinkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 - 12.00 uur  en op woensdag van 8.00 - 20.00 uur.


Tegen dit besluit kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden, die hun zienswijzen tegen het ontwerpbesluit hebben ingediend of aan wie niet kan worden verweten dat zij dat hebben nagelaten. De beroepstermijn is zes weken en start op 27 januari 2010. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage. Wie beroep heeft ingesteld kan, in spoedeisende gevallen, bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening.

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Epe, 26 januari 2010