Hoorzitting Ontwerp Regionale Structuurvisie De Voorlanden Stedendriehoek 2030

Dit item is verlopen op 02-09-2009.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op: Markt 14
Gemeente Epe
Publicatiedatum: 11-08-2009
Soort bekendmaking: Agenda en notulen
Verzenddatum:
Plaats: Epe
Datum beschikking:
Einde reactietermijn: 01-09-2009

Op 1 september 2009 vindt van 19.00 - 21.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis van Epe een regionale hoorzitting plaats over de Ontwerp Regionale Structuurvisie De Voorlanden Stedendriehoek 2030.

 

Tijdens de hoorzitting kunnen diegenen die gedurende de tervisieperiode een zienswijze hebben ingediend hun zienswijze mondeling toelichten. Maar ook andere burgers zijn welkom om bij deze hoorzitting aanwezig te zijn.

De stukken hierover liggen ter inzage in alle gemeentehuizen van de zeven regiogemeenten.

De hoorzitting wordt afgenomen door een afvaardiging van de zeven regiogemeenten.

Degenen die gebruik willen maken van deze mogelijkheid om hun zienswijze mondeling toe te lichten, worden verzocht dit door te geven aan de regio Stedendriehoek via tel. 0570-693488 of [email protected]

U wordt geadviseerd uw mondelinge toelichting vooraf op papier te zetten en ter plekke hiervan een kopie in te leveren bij de aanwezige secretaris.

 

Na de hoorzitting gaan de raadsleden in de maand september met hun eigen raden in debat over de Ontwerp RSV De Voorlanden. De colleges van B&W van de zeven gemeenten bekijken naar aanleiding van de zienswijzen en raadsbehandelingen of er nog wijzigingen in het Ontwerp aangebracht moeten worden en bieden het definitieve voorstel voor de RSV De Voorlanden aan de  raden aan ter vaststelling. De definitieve besluitvorming in de afzonderlijke raden vindt plaats in november 2009.

 

De stukken hierover (eindconcept Commentaarnota Zienswijzen, eindconcept Nota van Wijzigingen en begeleidend raadsvoorstel) liggen ter inzage in alle gemeentehuizen van de zeven regiogemeenten. Of kijk voor meer informatie op www.regiostedendriehoek.nl.