Inloopavond voor Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) De Bokkerij en werkzaamheden infrastructuur Weteringdijk en Bokkerijweg Vaassen

Dit item is verlopen op 17-03-2016.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: Gemeente Epe
Publicatiedatum: 09-02-2016
Soort bekendmaking: Bestemmingsplan

Voor het bestemmingsplan De Bokkerij wordt een milieueffectrapportage (PlanMER) uitgevoerd. In de gemeente Apeldoorn wordt gelijktijdig een bestemmingsplan voor het aangrenzende plangebied Beemte Noord voorbereid. Voor onderbouwing van de twee bestemmingsplannen samen zal één milieueffectrapport (planMER) worden gemaakt. De gemeente Apeldoorn coördineert de procedure voor het milieueffectrapport. Deze procedure begint met het ter inzage leggen van de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD). In dit startdocument worden de aanleiding en aanpak van het milieueffectentraject beschreven. De NRD ligt van 3 februari 2016 tot en met 16 maart 2016 ter inzage (zie publicatie in het Veluws nieuws en op de gemeentelijke website d.d. 2 februari 2016).

Inloopavond 16 februari in Terwolde.

Op 16 februari 2016 van 19:00 uur tot 21:00 uur wordt een inloopavond gehouden in Zalencentrum De Groot, Avervoordseweg 2, 7396 PE De Vecht/Terwolde. Hier kunt u zich laten informeren over de inhoud van de Notitie Reikwijdte en Detailniveau en indien gewenst een nadere toelichting krijgen op het proces. Er liggen nog géén andere stukken ter inzage.

Voor de oprichting van een nieuw agrarisch bedrijf aan de Weteringdijk en een nieuw agrarisch bedrijf aan de Bokkerijweg te Vaassen, worden in het voorjaar van 2016 werkzaamheden aan de wegen uitgevoerd. Tijdens de inloopavond wordt tevens informatie verstrekt over de maatregelen die genomen worden aan de Weteringdijk, Bokkerijweg en kruispunt Bokkerijweg/Geerstraat.

Epe, 9 februari 2016