Inspraak Algemene Subsidie Verordening

Dit item is verlopen op 03-11-2010.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op:
Publicatiedatum: 21-09-2010
Soort bekendmaking: Verordeningen en reglementen
Verzenddatum:
Plaats:
Datum beschikking:
Einde reactietermijn:

Het college van burgemeester en wethouders heeft de nieuwe Algemene subsidieverordening gemeente Epe 2010, versie voor inspraak, vastgesteld. Het vaststellen van deze versie voor inspraak is de eerste stap op weg naar de nieuwe Algemene subsidieverordening (ASV). Het model voor de verordening is door de Vereniging Nederlandse Gemeenten aangeboden aan gemeenten.

 

Invoering van de nieuwe ASV betekent vermindering van het aantal regels en lastenverlaging voor aanvragers. In het kader van de gemeentelijke inspraakverordening moet een nieuwe subsidieverordening vooraf zes weken openbaar ter inzage worden gelegd.

 

Reageren

U kunt uw opmerkingen ten aanzien van de conceptverordening van 21 september tot en met 2 november 2010 bij het college van b en w indienen, Postbus 600, 8160 AP Epe. Daarnaast heeft u de mogelijkheid te reageren via e-mailadres [email protected]. Ook kunt u gebruik maken van de inloopavond op 6 oktober 2010 vanaf 18.30 - 20.00 uur in het gemeentehuis. Het kader ligt gedurende bovengenoemde periode ook ter inzage in de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe. De Publiekswinkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 - 12.00 uur en op woensdag van 8.00 - 20.00 uur. Daarnaast kunt u het stuk hieronder inzien.

Te downloaden: