Inspraak Nota Kunst en Cultuur

Dit item is verlopen op 20-10-2009.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op: Gemeente Epe
Publicatiedatum: 08-09-2009
Soort bekendmaking: Mededelingen
Verzenddatum:
Plaats:
Datum beschikking:
Einde reactietermijn: 20-10-2009

Kunst en cultuur is een belangrijke factor in de Eper samenleving. Het levert een bijdrage aan de verbinding tussen inwoners van de hele gemeente. Kunst en cultuur wordt beleefd met elkaar. De gemeente Epe heeft de afgelopen vier jaar haar beleid op het gebied van kunst en cultuur vormgegeven in de nota Zicht op Kunst en Cultuur. Uit de evaluatie van het beleid is gebleken dat er na vier jaar een goede basis is gelegd waarop nu verder kan worden gebouwd. In de gemeente Epe gebeurt veel op het gebied van kunst en cultuur: van de lokale kunstenaar op de hoek tot de danslessen in de Eper Gemeentewoning en van de zangvereniging tot het jaarlijkse Jazzfestival!

 

Nota Kunst en Cultuur

De gemeente Epe wil graag haar beleid op het gebied van kunst en cultuur actueel houden en inspelen op ontwikkelingen. Daarom heeft de gemeente een nieuwe nota ontwikkeld. In de nota is de visie van de gemeente uitgewerkt in vier beleidseffecten:

1) ontwikkelen eigen identiteit

2) vergroten culturele participatie

3) zorgen voor een prettige leefomgeving met voldoende voorzieningen 

4) vergroten van samenhang.

 

Op basis van deze nota werkt het college het uitvoeringsdeel nader uit.

 

Reageren

U kunt uw opmerkingen ten aanzien van het concept kader van 8 september tot en met 20 oktober 2009 bij het College van burgemeester en wethouders indienen, Postbus 600, 8160 AP Epe. Daarnaast heeft u de mogelijkheid te reageren via e-mailadres [email protected]. Het kader ligt gedurende bovengenoemde periode ook ter inzage bij de Publieksbalie in het gemeentehuis in Epe. De Publiekswinkel is geopend op werkdagen van 8.00 tot 12.00 uur en op woensdagen van 8.00 - 20.00 uur. Daarnaast is het stuk terug te vinden op de website van de gemeente Epe, www.epe.nl.

Te downloaden: