Inspraak Sociale Agenda

Dit item is verlopen op 05-05-2015.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: Gemeente Epe
Publicatiedatum: 25-03-2015
Soort bekendmaking: Inspraak

Burgemeester en wethouders van Epe hebben op 17 maart 2015 besloten de concept Sociale Agenda 2015-2021 ter inzage te leggen.

De sociale agenda is het kader voor het sociaal beleid binnen de gemeente Epe en geeft antwoord op de vraag wat Epe in sociaal-maatschappelijk opzicht voor gemeente wil zijn. De agenda vormt de uitwerking van de Toekomstvisie 2030 ‘Epe, krachtig en vitaal’ binnen het sociaal domein. De huidige sociale agenda loopt dit jaar af. Daarnaast leiden de ontwikkelingen vanuit onder meer de decentralisaties in het sociaal domein tot het maken van nieuwe keuzes. Dit alles heeft geleid tot een actualisatie van de huidige agenda. In de sociale agenda staan onder meer de visie op het gemeentelijk sociaal beleid, een uitwerking in thema’s en de rolverdeling tussen inwoners, professionals en gemeente.

Voor iedereen bestaat de mogelijkheid om te reageren op de inhoud van dit concept document. Het college neemt een standpunt in op de ingediende reacties en stelt vervolgens de definitieve versie van de sociale ageda op en legt deze ter besluitvorming voor aan de gemeenteraad.

Reageren?

Van woensdag 25 maart tot en met 5 mei 2015 kunt u op de concept sociale agenda reageren. Het document ligt gedurende deze periode ter inzage in de Publiekswinkel in het gemeentehuis en staat op www.epe.nl. U kunt uw opmerkingen bij het college van B&W indienen: Postbus 600, 8160 AP Epe. Daarnaast kunt u ook via e-mail reageren: [email protected].
 

Te downloaden: