Inspraak voorontwerp bestemmingsplan “Buitengebied Heroverweging (heroverwegingsbesluit provincie)”.

Dit item is verlopen op 04-01-2011.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op: Gemeente Epe
Publicatiedatum: 23-11-2010
Soort bekendmaking: Bestemmingsplan
Verzenddatum:
Plaats:
Datum beschikking:
Einde reactietermijn:

Start inspraak bestemmingsplan “Buitengebied Heroverweging (heroverwegingsbesluit provincie)”.

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat met ingang van woensdag 24 november 2010 gedurende 6 weken inspraak wordt verleend op bestemmingsplan “Buitengebied Heroverweging (heroverwegingsbesluit provincie)”.

Dit bestemmingsplan bevat de onderdelen van het bestemmingsplan Buitengebied waaraan door Gedeputeerde Staten alsnog goedkeuring is onthouden en onderdelen die opnieuw zijn goedgekeurd. Daarnaast bevat dit bestemmingsplan enkele wijzigingen voor plankaart en planregels. Tevens bestaat het voornemen om de bestemming van twee agrarische bedrijven te herzien in een dagrecreatieve bestemming. Het gaat hierbij om de percelen plaatselijk bekend Kopermolenweg 4 te Epe en Oude Oenerweg 9 te Epe.

Plannen bekijken?

U kunt het voorontwerpbestemmingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, vervolgens kunt u het voorontwerpbestemmingsplan oproepen op het scherm, bijvoorbeeld door het adres in te typen of in te zoomen op de kaart. U kunt ook de plan-ID ingeven: NL.IMRO.0232.BG007Heroverweging-VOB1 of deze link gebruiken: http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.BG007Heroverweging-VOB1

De bronbestanden zijn beschikbaar op:
http://epe.gemeentedocumenten.nl/NL.IMRO.0232.BG007Heroverweging-VOB1

Inspreken?

Gedurende de bovengenoemde periode ligt het voorontwerp bestemmingsplan “Buitengebied Heroverweging (heroverwegingsbesluit provincie)” op werkdagen van 08.00 – 12.00 uur (op woensdag van 8.00 – 20.00 uur) ter inzage bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe. Inspraaksuggesties kunnen gedurende de termijn van ter inzage legging worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Epe, Postbus 600, 8160 AP Epe.