Inspraak voorontwerp bestemmingsplan “Centrum Epe”

Dit item is verlopen op 15-08-2012.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: Epe
Publicatiedatum: 03-07-2012
Soort bekendmaking: Bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat met ingang van woensdag 4 juli 2012 gedurende 6 weken inspraak wordt verleend op het voorontwerp bestemmingsplan “Centrum Epe”.

Het bestemmingsplan “Centrum Epe” is een juridisch-planologische actualisatie van de momenteel geldende, deels verouderde, bestemmingsplannen. Het bestemmingsplan legt voor het grootste gedeelte de bestaande situatie vast. Ontwikkelingen, zoals bijvoorbeeld de nieuwbouw van de Marktwand, zijn in het voorontwerp bestemmingsplan niet opgenomen. Het plangebied wordt ruwweg begrensd door de Officiersweg en Hoofdstraat in het noorden, de Lange Veenteweg en Zuukerweg in het oosten, de Asseltseweg en Meidoornstraat in het zuiden, en de Beekstraat en Lohuizerweg in het westen.

U kunt het voorontwerpbestemmingsplan inzien op
www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, vervolgens kunt u het voorontwerpbestemmingsplan oproepen op het scherm, bijvoorbeeld door het adres in te typen of in te zoomen op de kaart. U kunt ook de plan-ID ingeven: NL.IMRO.0232.EPE015CentrumEpe-VOB1 of deze link gebruiken: www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.EPE015CentrumEpe-VOB1

De bronbestanden zijn beschikbaar op:
http://epe.gemeentedocumenten.nl/NL.IMRO.0232.EPE015CentrumEpe-VOB1 

Gedurende de bovengenoemde periode ligt het voorontwerp bestemmingsplan “Centrum Epe” op werkdagen van 08.00 – 12.00 uur (op woensdag van 8.00 – 17.00 uur en op woensdag na 17.00 uur op afspraak) ter inzage bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe.

Reageren?
Inspraaksuggesties kunnen gedurende de termijn van ter inzage legging worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Epe, Postbus 600, 8160 AP Epe.