Inspraak voorontwerp bestemmingsplan 'Landgoed de Pirk'

Dit item is verlopen op 30-05-2012.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: Epe
Publicatiedatum: 17-04-2012
Soort bekendmaking: Bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat met ingang van woensdag 18 april 2012 gedurende 6 weken inspraak wordt verleend op bestemmingsplan "Landgoed de Pirk".

Het voorontwerp bestemmingsplan "Landgoed de Pirk" bevat de juridisch-planologische regeling voor het nieuwe landgoed de Pirk aan de Paalbeekweg te Epe, waarbij landbouwgrond wordt omgezet in natuur en één nieuw landhuis met maximaal twee inpandige wooneenheden wordt gerealiseerd. Daarnaast behoudt de huidige woning van de initiatiefnemer zijn vigerende bestemming Woondoeleinden.

U kunt het voorontwerp bestemmingsplan inzien op
www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, vervolgens kunt u het voorontwerp bestemmingsplan oproepen op het scherm, bijvoorbeeld door het adres in te typen of in te zoomen op de kaart. U kunt ook de plan-ID ingeven: NL.IMRO.0232.BG013LGDePirk-VOB4 of deze link gebruiken: www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.BG013LGDePirk-VOB4
De bronbestanden zijn beschikbaar op: http://epe.gemeentedocumenten.nl/NL.IMRO.0232.BG013LGDePirk-VOB4

 

Gedurende de bovengenoemde periode ligt het voorontwerp bestemmingsplan "Landgoed de Pirk” op werkdagen van 08.00 – 12.00 uur (op woensdag van 8.00 – 17.00 uur, na afspraak tot 20.00 uur) ter inzage bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe. Inspraaksuggesties kunnen gedurende de termijn van ter inzage legging worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Epe, Postbus 600, 8160 AP Epe.

Voor belangstellenden en omwonenden wordt een inloopavond georganiseerd halverwege de termijn van terinzagelegging. Op deze avond kunt u informatie krijgen over de inhoud van het bestemmingsplan en de bestemmingsplanprocedure. De exacte datum en plaats van de inloopavond wordt vooraf in deze krant en op onze site aangekondigd.