Intrekking exploitatieplan De Pirk-Noord

Dit item is verlopen op 03-11-2015.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: Vaassen
Publicatiedatum: 22-09-2015
Soort bekendmaking: Bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat met ingang van 23 september 2015 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage liggen het ontwerpraadsvoorstel en –besluit “Intrekking exploitatieplan De Pirk-Noord”.

Het exploitatieplan De Pirk-Noord, dat op 25 november 2010 door de gemeenteraad is vastgesteld, geeft de gemeente de mogelijkheid om, ingeval grondeigenaren in het bestemmingsplan De Pirk-Noord hun gronden zelf gaan ontwikkelen, op deze grondeigenaren kosten van de grondexploitatie te verhalen. Omdat geen grondexploitatiekosten meer kunnen worden verhaald, heeft het exploitatieplan geen toegevoegde waarde meer.

Het ontwerpraadsvoorstel en – besluit “Intrekking exploitatieplan De Pirk-Noord” liggen gedurende de bovengenoemde periode op werkdagen van 08.00 – 12.00 uur (op woensdag van 8.00 – 17.00 uur en van 17.00 – 20.00 op afspraak) ter inzage bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe. Het ontwerpraadsvoorstel en – besluit zijn ook in te zien via www.epe.nl onder Bouwen en Wonen.

Reageren?

Een ieder kan tijdens de bovengenoemde periode van zes weken schriftelijk een zienswijze over het ontwerpraadsvoorstel en – besluit “Intrekking exploitatieplan De Pirk-Noord” naar voren brengen bij de gemeenteraad van Epe, Postbus 600, 8160 AP Epe. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw T. Olieman van de afdeling Ruimte, team Ontwikkeling (tel. 140578).

Een zienswijze moet aan de volgende eisen voldoen: zienswijzen moeten ondertekend zijn en in ieder geval de volgende informatie bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, een omschrijving van waartegen de zienswijze is gericht, en de gronden van de zienswijze.

Epe, 15 september 2015