Inzage beleidsnota ‘De Kracht van cultuur’

Dit item is verlopen op 08-09-2015.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: Gemeente Epe
Publicatiedatum: 28-07-2015
Soort bekendmaking: Inspraak

De beleidsnota ‘De Kracht van cultuur’ is een kadernota met daarin de hoofdlijnen van het cultuurbeleid voor de jaren 2015-2019. Het hoofddoel van dit beleid is om de waarde van kunst en cultuur voor Epe meer te benutten. De komende jaren vindt een uitwerking hiervan plaats in de volgende beleidslijnen:

  • Onze culturele infrastructuur is flexibel en toekomstbestendig.
  • Onze gemeente is mede dankzij kunst en cultuur aantrekkelijk om te wonen en te verblijven.
  • Onze inwoners krijgen kans om met kunst en cultuur in aanraking te komen.
  • Door samenwerking wordt de culturele infrastructuur versterkt.
  • Ruimte voor cultureel ondernemerschap.

Inzien

De nota ‘De Kracht van cultuur’ ligt vanaf 28 juli 2015 voor een periode van zes weken bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe ter inzage. De Publiekswinkel is geopend op werkdagen van 08.00 - 12.00 uur en woensdag van 08.00 - 20.00 uur. Daarnaast is de beleidsnota terug te vinden op de website van de gemeente Epe, www.epe.nl. U vindt het document onderaan de pagina (www.epe.nl > Actueel > Bekendmakingen > Maatschappelijke voorzieningen).

Reageren

U kunt uw opmerkingen gedurende zes weken indienen bij het college van b en w, Postbus 600, 8160 AP Epe. Daarnaast heeft u de mogelijkheid te reageren via e-mailadres [email protected].

Na deze periode gaat de beleidsnota naar de raad. Na het raadsbesluit worden de beleidslijnen in een uitvoeringsprogramma uitgewerkt.