Inzage concept Landschapsontwikkelingsplan van Veluwe tot IJssel

Dit item is verlopen op 13-10-2009.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op:
Publicatiedatum: 01-09-2009
Soort bekendmaking: Mededelingen
Verzenddatum:
Plaats:
Datum beschikking:
Einde reactietermijn:

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat het concept van het Landschapsontwikkelingsplan van Veluwe tot IJssel met ingang van 3 september 2009 gedurende zes weken ter inzage ligt in de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe. De Publiekswinkel is geopend op werkdagen van 08.00 - 12.00 uur en op woensdag van 08.00 - 20.00 uur. 

 

Het Landschapsontwikkelingsplan van Veluwe tot IJssel heeft als doel:

 

·         Het Landschapsontwikkelingsplan van Veluwe tot IJssel (LOP) is een gezamenlijk landschappelijk kader van de gemeenten Epe, Heerde en Voorst waarin de gemeenten hun rol ten aanzien van het landschap vastleggen, een waardering van het landschap weergeven en daaraan een uitvoeringsprogramma koppelen.

·         Het (LOP) wordt ingezet als basis voor de landschappelijke toetsing van initiatieven van burgers. Vanuit het LOP kunnen suggesties gedaan worden voor aanpassingen.

·         Het LOP wordt ingezet als landschappelijk toetsingskader bij ontwikkelingsprojecten in de gemeente.

·         Het LOP vormt de basis voor de uitvoering van projecten op het gebied van landschap in de gemeenten Epe, Heerde en Voorst.

 

Gedurende de bovenvermelde periode van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze omtrent het concept Landschapsontwikkelingsplan naar voren brengen bij het College van burgemeester en wethouders van Epe, Postbus 600, 8160 AP Epe. Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen dient u een afspraak te maken met mevrouw T. Olieman van de afdeling Strategie & Ontwikkeling, telefoonnummer (0578) 67 88 76.

 

Epe, 1 september 2009