Kennisgeving beschikking Omgevingsvergunning t.b.v. het oprichten van een zeugen- en een biggenstal en een woning met bijgebouw aan de Bokkerijweg ongenummerd (Weteringdijk)

Dit item is verlopen op 10-09-2014.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: Vaassen
Publicatiedatum: 29-07-2014
Soort bekendmaking: Omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor het oprichten van een zeugen- en een biggenstal en een woning met bijgebouw op het perceel kadastraal bekend gemeente Vaassen, sectie A, nr. 1639. Dit perceel ligt aan de Bokkerijweg (Weteringdijk) ongenummerd. Het plan is in strijd met het geldende bestemmingsplan Agrarisch Gebied (4e/16e p.h.), omdat het perceel de bestemming agrarische doeleinden zonder bouwperceel heeft. Om het plan mogelijk te maken is de uitgebreide voorbereidingsprocedure van de Wabo (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) doorlopen (ingevolge artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3 Wabo).

Naar aanleiding van de ingekomen zienswijzen op de ontwerp beschikking aanvraag omgevingsvergunning, is het onderdeel m.e.r. beoordeling verduidelijkt en is de Natuurbeschermingswetvergunning (2012-25708) toegevoegd aan de beschikking.

Overeenkomstig artikel 2.27 van de Wabo en artikel 6.5 van het Besluit omgevingsrecht (Bor) heeft de gemeenteraad in de vergadering van 17 juli 2014 een verklaring van geen bedenkingen afgegeven ten behoeve van deze aanvraag.

Inzage

Het besluit omgevingsvergunning met de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 30 juli 2014 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe. De Publiekswinkel is geopend op werkdagen van 8.00 uur tot 12.00 uur (op woensdag van 8.00 – 17.00 uur, na 17.00 uur op afspraak).

Het besluit, de ruimtelijke onderbouwing en de verklaring van geen bedenkingen zijn tevens te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl, via het invullen van de locatie, de naam van het plan of het planid-nummer: NL.IMRO.0232.BG043Bokkerijweg-OVV1 of door deze link te gebruiken: 
www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.BG043Bokkerijweg-OVV1

De bronbestanden zijn beschikbaar op:
http://epe.gemeentedocumenten.nl/NL.IMRO.0232.BG043Bokkerijweg-OVV1

Beroep

Uw beroepschrift kunt u binnen zes weken na terinzagelegging van het besluit indienen bij de rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het besluit wordt één dag na publicatie ter inzage gelegd. In het beroepschrift moeten naam en adres, dagtekening, kenmerk of omschrijving van het besluit en de gronden van het beroep staan vermeld. Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die:

  • tijdig tegen het ontwerpbesluit hun zienswijze naar voren hebben gebracht bij het college;
  • aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij het college naar voren te brengen;
  • het niet eens zijn met de wijzigingen die het college bij het nemen van het besluit heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerp.

Voor het indienen van een beroepschrift moet u griffierechten betalen.

Voorlopige voorziening

Een bezwaar- of beroepschrift blokkeert de uitvoering van het besluit niet. Wilt u dat wel, dan moet u gelijktijdig met het beroepschrift een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter te Arnhem, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Voor het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening moet u griffierechten betalen.