Kennisgeving omgevingsvergunning Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, uitgebreide voorbereidingsprocedure Markt 16/Hoofdstraat 55-57

Dit item is verlopen op 20-09-2011.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op: Epe
Publicatiedatum: 09-08-2011
Soort bekendmaking: Omgevingsvergunning
Verzenddatum:
Plaats:
Datum beschikking:
Einde reactietermijn:
Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, gelet op artikel 2.1 en artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3º van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, een omgevingsvergunning hebben verleend voor het uitbreiden van het winkelgebouw en het bouwen van vier woningen op de percelen Hoofdstraat 55-57 en Markt 16 te Epe, kadastraal bekend gemeente Epe en Oene, sectie U, nr. 6655 voor de activiteiten:

1. het bouwen van een bouwwerk in strijd met het bestemmingsplan;
2. het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan;
3. het slopen van een bouwwerk.

De aanvraag, de omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken zijn 27 juli 2011 verzonden aan degene die de vergunning heeft aangevraagd. Vanaf die dag liggen de van belang zijnde stukken gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe. De Publiekswinkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 - 12.00 uur en op woensdag van 8.00 – 17.00 uur, op woensdag na 17.00 alleen op afspraak.

U kunt binnenkort de omgevingsvergunning inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kunt u door middel van diverse zoekcriteria de omgevingsvergunning oproepen op. U kunt ook de plan-ID ingeven: NL.IMRO.0232.EPE010Wibra-OVV1 of deze link gebruiken: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.EPE010Wibra-OVV1

De bronbestanden zijn binnenkort beschikbaar op: http://epe.gemeentedocumenten.nl/NL.IMRO.0232.EPE010Wibra-OVV1

De beschikking is ten opzichte van de ontwerp beschikking niet gewijzigd. Tegen de beschikking kan beroep worden ingesteld door:

• Degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking;
• De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerp beschikking;
• Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking.

Beroep
Uw beroepschrift kunt u binnen zes weken na de verzenddatum (27 juli 2011) van het besluit indienen bij de rechtbank te Zutphen, Postbus 205, 7200 AE Zutphen. Hierin moeten naam en adres, dagtekening, kenmerk of omschrijving van het besluit en de gronden van het beroep staan vermeld. Voor het indienen van een beroepschrift moet u griffierechten betalen.

Voorlopige voorziening
Een bezwaar- of beroepschrift blokkeert de uitvoering van het besluit niet. Wilt u dat wel, dan moet u gelijktijdig met het beroepschrift een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter te Zutphen, Postbus 205, 7200 AE Zutphen. Voor het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening moet u griffierechten betalen.

Epe, 9 augustus 2011