Kennisgeving ruimtelijke ontwikkeling en inspraak ‘Stedenbouwkundige Visie, Herstructurering Vogelbuurt Vaassen’

Dit item is verlopen op 04-10-2011.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op: Vaassen
Publicatiedatum: 23-08-2011
Soort bekendmaking: Bestemmingsplan
Verzenddatum:
Plaats:
Datum beschikking:
Einde reactietermijn:
Kennisgeving ruimtelijke ontwikkeling
Het college van burgemeester en wethouders maken op basis van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat er een bestemmingsplan wordt voorbereid ten behoeve van fase 4 en 5 van de herstructurering van de Vogelbuurt te Vaassen. Deze herstructurering voorziet in de sloop van 56 woningen en de herbouw van 58 woningen. De herstructurering is beoogd in (delen van) de Spechtstraat, Vinkstraat, Gaaistraat, Sperwerstraat en de Fazantstraat. Enkele jaren geleden zijn de eerste fases al gerealiseerd. Het huidige plangebied sluit hier op aan.

Mogelijkheid indienen inspraaksuggesties
Voorafgaand aan de wettelijke bestemmingsplanprocedure wordt met ingang van woensdag
24 augustus 2011 gedurende zes weken inspraak verleend op de ‘Stedenbouwkundige Visie, Herstructurering Vogelbuurt Vaassen’.
De ‘Stedenbouwkundige Visie, Herstructurering Vogelbuurt Vaassen’ geeft onder andere een analyse van het plangebied en beschrijft de uitgangspunten van de herstructurering. Daarnaast wordt de stedenbouwkundige visie en de in het plangebied beoogde beeldkwaliteit beschreven.
Tijdens de inspraakperiode kunt u suggesties over de beoogde herstructurering indienen.

Gedurende de bovengenoemde periode ligt de visie op werkdagen van 08.00 – 12.00 uur (op woensdag van 8.00 – 17.00 uur, op woensdag na 17.00 uur uitsluitend op afspraak) ter inzage bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe.
U kunt de visie ook inzien op www.epe.nl onder ‘bouwen en wonen’> ‘bestemmingsplannen’ > ‘bestemmingsplannen Vaassen’.

Inspraaksuggesties kunnen gedurende de termijn van ter inzage legging worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Epe, Postbus 600, 8160 AP Epe.

Epe, 23 augustus 2011