Maatregelenverordening IOAZ/IOAW

Dit item is verlopen op 19-10-2011.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op: Gemeente Epe
Publicatiedatum: 06-09-2011
Soort bekendmaking: Verordeningen en reglementen
Verzenddatum:
Plaats:
Datum beschikking:
Einde reactietermijn:

Met de invoering van de Wet Bundeling van uitkeringen inkomensvoorziening aan gemeenten (Wet BUIG) zijn bepalingen over sancties en fraudebestrijding komen te vervallen. De gemeente dient daarom bij verordening zelf regels vast te stellen voor uitkeringsgerechtigden IOAW en IOAZ die zich niet houden aan de verplichtingen en voor de bestrijding van fraude.

 

IOAW/IOAZ

De IOAW is de Wet inkomensvoorziening oudere en gedeeltelijk arbeidsongeschikte werkloze werknemers en de IOAZ betreft de Wet inkomensvoorziening oudere en gedeeltelijk arbeidsongeschikte gewezen zelfstandigen.

 

Inspraakperiode

De concept Maatregelenverordening IOAZ/IOAW ligt van woensdag 7 september tot en met 18 oktober 2011 ter inzage.

 

Reageren
U kunt uw opmerkingen ten aanzien van de beleidsonderdelen in de verordening tot en met 18 oktober 2011 bij het college van B en W indienen, Postbus 600, 8160 AP Epe. Daarnaast heeft u de mogelijkheid te reageren via e-mailadres [email protected]. De conceptverordening ligt gedurende bovengenoemde periode ook ter inzage in de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe. De Publiekswinkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 - 12.00 uur en op woensdag van 8.00 - 20.00 uur. Daarnaast is zijn de stukken terug te vinden op de website van de gemeente Epe, www.epe.nl.

Te downloaden: