Maatschappelijke voorzieningen

Dit item is verlopen op 02-06-2009.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op: Gemeente Epe
Publicatiedatum: 05-05-2009
Soort bekendmaking: Meldingen
Verzenddatum:
Plaats:
Datum beschikking:
Einde reactietermijn: 01-06-2009

Burgemeester en Wethouders van Epe maken bekend dat met ingang van 5 mei 2009 gedurende vier weken de gelegenheid bestaat om, in het kader van inspraak, een reactie in te sturen met betrekking tot de Subsidieregeling Leefbaarheid.

 

Doel van de regeling is het ondersteunen van initiatieven van burgers in het kader van leefbaarheid, op buurt- en wijkniveau. De gemeente Epe wil hiermee een bijdrage leveren aan het opzetten van activiteiten die een positieve stimulans hebben op de sociale samenhang en binding tussen burgers. De regeling richt zich op initiatieven van inwoners, niet van organisaties. De regeling is in eerste instantie flexibel opgesteld. Na een proefperiode van een jaar wordt bekeken of een nadere invulling gewenst is.

 

Gedurende de periode van 5 mei tot en met 1 juni ligt de Subsidieregeling Leefbaarheid in het gemeentehuis te Epe ter inzage bij de Publiekswinkel op werkdagen van 8.00 - 12.00 uur (op woensdagen van 8.00 - 20.00 uur). De regeling is hier ook in te zien. Reacties kunnen tot en met 1 juni 2009 worden ingediend bij het College van Burgemeester en Wethouders van Epe, Postbus 600, 8160 AP te Epe

Te downloaden: