Mandaatbesluit Omgevingsdienst Veluwe IJssel gemeente Epe 2014

Dit item is verlopen op 20-08-2014.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: Gemeente Epe
Publicatiedatum: 08-07-2014
Soort bekendmaking: Verordeningen en reglementen

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Epe maakt bekend dat zij het Mandaatbesluit Omgevingsdienst Veluwe IJssel gemeente Epe 2014 heeft vastgesteld, met het daarbij behorende bevoegdhedenregister. Dit Mandaatbesluit vervangt het eerdere Mandaatbesluit van oktober 2012. Een nieuw Mandaatbesluit met bevoegdhedenregister was nodig als gevolg van gewijzigde wetgeving en omissies in het eerdere besluit.

De Omgevingsdienst Veluwe IJssel voert namens de gemeente een groot aantal taken uit op het gebied van milieu. In het Mandaatbesluit Omgevingsdienst Veluwe IJssel gemeente Epe 2014 wordt mandaat en machtiging verleend aan de directeur van de Omgevingsdienst Veluwe IJssel voor de uitvoering van deze taken namens de gemeente Epe.

Het Mandaatbesluit Omgevingsdienst Veluwe IJssel treedt in werking op de dag na bekendmaking. Het Mandaatbesluit met bevoegdhedenregister ligt voor een ieder gedurende zes weken ter inzage tijdens de openingstijden bij de publieksbalie van de gemeente Epe.