Melding Activiteitenbesluit

Dit item is verlopen op 07-04-2009.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op: 8161PA, 19
Publicatiedatum: 24-02-2009
Soort bekendmaking: Milieu
Verzenddatum:
Plaats:
Datum beschikking:
Einde reactietermijn:

WET MILIEUBEHEER


Ontwerp-beschikkingen
Burgemeester en wethouders hebben een maatwerkvoorschrift op grond van het Besluit algemene regels inrichtingen milieubeheer verleend aan:
• Georg Fischer voor een groothandel in buizenkoppelingen op het perceel, kadastraal bekend gemeente Epe, sectie U, nr. 6520, gelegen aan de Lange Veenteweg 19 te Epe; het betreft een maatwerkvoorschrift voor het vaststellen van het geluid;

Zienswijzen over de ontwerpbeschikking kunnen door belanghebbenden bij ons college worden ingediend binnen zes weken na de dag waarop deze ter inzage zijn gelegd. De ingekomen reacties worden mede ter inzage gelegd.
Indien men dat wenst, worden de persoonlijke gegevens van degene die zienswijzen naar voren brengt, niet bekend gemaakt. Het verzoek daartoe moet schriftelijk bij het gemeentebestuur worden ingediend.

Desgevraagd kunt u uw zienswijze mondeling naar voren brengen. U kunt hiervoor een afspraak maken op telefoonnummer (0578) 67 87 34. Daarbij wordt de gelegenheid gegeven de zienswijze te motiveren.
Beroep tegen de op het verzoek genomen beschikking kan later slechts worden ingesteld door degene die binnen de gestelde termijn schriftelijk of mondeling zienswijzen heeft ingediend, tenzij wordt aangetoond dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest (tijdig) zienswijzen in te dienen.

Stukken ter inzage op afspraak
De stukken van de in deze advertentie genoemde milieuzaken liggen vanaf woensdag 25 februari 2009 op afspraak, tel. (0578) 67 87 87, ter inzage bij de Publiekswinkel op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur of woensdag van 8.00 tot 20.00 uur.


Epe, 24 februari 2009.