Milieuvergunning Gatherweg 16 te Vaassen (Nederhoeve)

Dit item is verlopen op 05-03-2009.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op: Gatherweg 16
8171LC, 16
Publicatiedatum: 13-01-2009
Soort bekendmaking: Milieuvergunning
Verzenddatum:
Plaats: Vaassen
Datum beschikking:
Einde reactietermijn:

Burgemeester en wethouders van Epe hebben een milieuvergunning verleend aan:

·       Maatschap G.J. en G. Samsom - Van Eckeveld, voor een rundvee- en vleesvarkenshouderij (Nederhoeve) op het perceel kadastraal bekend als gemeente Epe en Oene, sectie A, nr(s). 364 en 1024, gelegen aan de Gatherweg 16 te Vaassen; het betreft een nieuwe, de gehele inrichting omvattende, vergunning.

 

De beroepstermijn van zes weken vangt aan met ingang van de dag na de dag waarop de beschikking ter inzage is gelegd.

 

Beroep kan worden ingesteld door:

a.        belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit;

b.        de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de gelegenheid advies uit te brengen over het ontwerp van het besluit;

c.        degenen die zienswijzen hebben tegen wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht;

d.        belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit.

 

Het beroepschrift moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.

 

Zij die beroep instellen, kunnen een verzoek doen tot schorsing van de beschikking, dan wel tot het treffen van een voorlopige voorziening. Dit verzoek moet worden gericht aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. De beschikking wordt niet van kracht, voordat op dat verzoek is beslist.

 

Voor het instellen van beroep zijn griffierechten verschuldigd.