Nieuwe welstandsnota ter inzage als ontwerp

Dit item is verlopen op 30-11-2011.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op: Gemeente Epe
Publicatiedatum: 18-10-2011
Soort bekendmaking: Overig
Verzenddatum:
Plaats:
Datum beschikking:
Einde reactietermijn:

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van dinsdag 18 oktober 2011 gedurende een periode van zes weken de ontwerp-welstandsnota ter inzage ligt. Een welstandsnota is voor iedere gemeente verplicht. Hierin worden nadere eisen gesteld die gelden voor bouwwerken waarvoor een omgevingsvergunning nodig is. De nieuwe welstandsnota is eenvoudiger raadpleegbaar en beter leesbaar. Hierbij is vooral aandacht geschonken aan het goed digitaal kunnen inzien van de welstansnota. Het digitale gebruiksgemak staat voorop.

 

Reageren?

Gedurende de periode van inzage, heeft een ieder de gelegenheid om een zienswijze kenbaar te maken. Dit kan naar keuze schriftelijk of mondeling. Schriftelijke reacties kunt u sturen aan de gemeenteraad van de gemeente Epe, Postbus 600, 8160 AP Epe. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw T.Olieman.

 

De bij de ontwerp-welstandsnota behorende stukken vindt u onderaan deze publicatie. De stukken zijn tevens in te zien bij het Publieksloket in het gemeentehuis in Epe.

 

http://www.broplan.nl/welstandsnota-epe/