Onherroepelijk geworden bestemmingsplannen

Dit item is verlopen op 29-09-2010.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op: Emst, Epe, Oene
Publicatiedatum: 17-08-2010
Soort bekendmaking: Bestemmingsplan
Verzenddatum:
Plaats:
Datum beschikking:
Einde reactietermijn:

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat de volgende bestemmingsplannen onherroepelijk zijn geworden:

Bestemmingsplan "Oene Noord, woningbouw Kerkweg"
Dit bestemmingsplan maakt de bouw van 10 woningen mogelijk op de percelen gelegen tussen de Houtweg en de Kerkweg te Oene.

Wijzigingsplan “Arkemeenseweg 6A Oene”
Dit wijzigingsplan voorziet in een uitbreiding van de bedrijfsbebouwing op het adres Arkemeenseweg 6a te Oene.

Bestemmingsplan “Epe-Zuid”
Dit bestemmingsplan omvat de planologische regeling voor het gebruik van de gronden en gebouwen in het gebied Epe Zuid. Het bestemmingsplan legt de huidige ruimtelijke situatie vast. In het plan is daarbij uitgegaan van het bestaande beleid. Het plan voorziet niet in grootschalige nieuwe ontwikkelingen (zoals bijvoorbeeld woningbouw). Het plangebied bevat de wijken Hogeland, Burgerenk, Enkweg en Vegtelarij. De plangrenzen zijn afgestemd op de plangrenzen van het bestemmingsplan “Buitengebied”.

Bestemmingsplan “Kerkhofweg Emst 2009”
Dit bestemmingsplan voorziet in de uitbreiding van de nieuwbouwwijk Gelders Kwartier te Emst met vier huizen en een zogenoemde ahoed (apotheekpost en huisarts onder één dak). De vier woningen en de ahoed zijn gepland ten zuiden van de Oranjeweg, direct ten (zuid)westen van Oranjeweg 17.

Bestemmingsplan “Buitengebied, 9e partiële herziening (Deventerweg 9 te Oene)”
Dit bestemmingsplan omvat de planologisch-juridische regeling, die de vestiging van een loon- en grondverzetbedrijf op het perceel aan de Deventerweg 9 te Oene mogelijk maakt.

De onherroepelijk goedgekeurde bestemmingsplannen liggen permanent ter inzage op werkdagen van 08.00 – 12.00 uur (op woensdag van 8.00 – 20.00 uur) bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe.