Ontheffing APV voor Ierse avond in De Middenstip

Dit item is verlopen op 18-02-2009.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Einde bezwaartermijn: 31-12-2008
Bekendmaking heeft betrekking op: Hoofdstraat 46
Epe, 8162AB46
Publicatiedatum: 18-11-2008
Soort bekendmaking: Milieu
Verzenddatum:
Plaats: Epe
Datum beschikking:
Einde reactietermijn:

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat zij ontheffing van de APV hebben verleend.

Op grond van artikel 4.1.3 "kennisgeving incidentele festiviteiten" van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV), is het een inrichting die onder het Besluit algemene regels voor inrichtingen milieubeheer valt, toegestaan maximaal 6 incidentele festiviteiten per kalenderjaar te houden waarbij de geluidsvoorschriften uit voorschriften 2.17 t/m 2.20 van het Besluit niet van toepassing zijn.

 

Een dergelijk verzoek is ontvangen van Eetcafé "De Middenstip", Hoofdstraat 46 te Epe. De ontheffing geldt op de volgende datum tot uiterlijk 23.30 uur:

-         22 november 2008: Ierse avond

De activiteiten zullen plaatsvinden in het Eetcafé "De Middenstip", gelegen aan de Hoofdstraat 46 te Epe.

 

Tegen deze melding kunnen ingevolge de Algemene wet bestuursrecht door belanghebbenden schriftelijk bedenkingen worden ingediend bij ons college. De bezwarentermijn van zes weken vangt aan met ingang van de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd. Indien een bezwaarschrift is ingediend, is het mogelijk om daarnaast een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening in te dienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Voor het indienen van een verzoekschrift voor het treffen van een voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.