Ontwerp bestemmingsplan “Herstructurering Vogelbuurt”

Dit item is verlopen op 15-02-2012.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: Vaassen
Publicatiedatum: 03-01-2012
Soort bekendmaking: Bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat met ingang van 4 januari 2012 gedurende zes weken het ontwerp bestemmingsplan “Herstructurering Vogelbuurt” voor een ieder ter inzage ligt in de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe. De Publiekswinkel is geopend op werkdagen van 8.00 - 12.00 uur (op woensdag van 8.00 – 17.00 uur, op woensdag na 17.00 uur op afspraak).

De herstructurering voorziet in de sloop van 53 woningen en de (her)bouw van 51 woningen in (delen van) de Spechtstraat, Vinkstraat, Gaaistraat, Sperwerstraat en de Fazantstraat te Vaassen. Het ontwerp bestemmingsplan “Herstructurering Vogelbuurt” bevat de juridisch-planologische regeling die dit mogelijk maakt. Enkele jaren geleden zijn de eerste fases al gerealiseerd. Het huidige plangebied sluit hier op aan.

U kunt het ontwerp bestemmingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, vervolgens kunt u het ontwerp bestemmingsplan oproepen op het scherm, bijvoorbeeld door uw adres in te typen of in te zoomen op de kaart. U kunt ook de plan-ID ingeven: NL.IMRO.0232.VAA009Vogelbuurt-OBP1, of deze link gebruiken:
http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.VAA009Vogelbuurt-OBP1

De bronbestanden zijn beschikbaar op:
http://epe.gemeentedocumenten.nl/NL.IMRO.0232.VAA009Vogelbuurt-OBP1

Reageren?
Een ieder kan tijdens de bovengenoemde periode van zes weken schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Epe, Postbus 600, 8160 AP Epe. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw. T. Olieman van de afdeling Strategie & Ontwikkeling (tel. 0578-67 88 76).

Anterieure overeenkomst
Het college van burgemeester en wethouders maken eveneens bekend dat op grond van artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening, een anterieure overeenkomst is aangegaan met de initiatiefnemer van de herstructurering, Triada Woondiensten. Met ingang van 4 januari 2012 wordt op grond van artikel 6.2.12 van het Besluit ruimtelijke ordening de zakelijke beschrijving van de inhoud van deze anterieure overeenkomst gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage gelegd in de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe. U kunt tegen de zakelijke beschrijving geen zienswijzen indienen.

Epe, 3 januari 2012