Ontwerp omgevingsvergunning De Pirk te Vaassen

Dit item is verlopen op 26-11-2014.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: Gemeente Epe
Publicatiedatum: 14-10-2014
Soort bekendmaking: Omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van 21 woningen in het plan De Pirk te Vaassen, kadastraal bekend gemeente Vaassen, sectie C, nr. 4130 en 3662. Het plan is in strijd met het geldende bestemmingsplan De Pirk Noord. Om het plan mogelijk te maken wordt de uitgebreide voorbereidingsprocedure van de Wabo (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) doorlopen (ingevolge artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3 Wabo).

In de vergadering van 18 september 2014 heeft de gemeenteraad een ontwerp verklaring van geen bedenkingen afgegeven ten behoeve van deze aanvraag.

Inzage

De aanvraag, het ontwerpbesluit omgevingsvergunning, de ruimtelijke onderbouwing, de ontwerp verklaring van geen bedenkingen en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van 15 oktober 2014 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage bij de Publiekswinkel  in het gemeentehuis in Epe. De Publiekswinkel is geopend op werkdagen van 8.00 uur tot 12.00 uur (op woensdag van 8.00 – 17.00 uur, na 17.00 uur op afspraak).

Reageren?

Tijdens de periode van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over de aanvraag en de ontwerpbesluiten naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen (geen e-mail) dienen gericht te worden aan het college van B&W van Epe, Postbus 600, 8160 AP Epe.

De volgende informatie moet in uw zienswijze staan:

  • uw naam en adres;
  • de datum waarop u de brief schrijft;
  • uw handtekening;
  • een omschrijving van de ontwerpbesluit waartegen u zienswijzen naar voren brengt;
  • waarom u zienswijzen naar voren brengt.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw T. Olieman van de afdeling Strategie & Ontwikkeling (tel. 14 0578).

Beroep tegen het genomen besluit kan later slechts worden ingesteld door degenen die binnen de gestelde termijn schriftelijk of mondeling zienswijzen hebben ingediend, tenzij wordt aangetoond dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest (tijdig) zienswijzen in te dienen.