Ontwerp omgevingsvergunning Rozenkampweg 2 in Epe

Dit item is verlopen op 21-12-2011.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op: Rozenkampweg 2
8161RR2
Publicatiedatum: 08-11-2011
Soort bekendmaking: Omgevingsvergunning
Verzenddatum:
Plaats: Epe
Datum beschikking:
Einde reactietermijn: 21-12-2011

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat zij voornemens zijn positief te beschikken op de aanvraag om een omgevingsvergunning voor een varkenshouderij aan de Rozenkampweg 2 in Epe. Die locatie is kadastraal bekend als gemeente Epe, sectie K en nummer 1391. Aangevraagd is voor de omgevingsaspecten bouwen en milieu. De veranderingen ten opzichte van de bestaande situatie zijn het bouwen van twee nieuwe stallen, het plaatsen van een luchtwassysteem op een bestaande stal en het uitbreiden van het aantal te houden varkens. 

 

Zienswijze

Zienswijzen over de ontwerpbeschikking kunnen door een ieder bij ons college worden ingediend binnen zes weken na de dag waarop deze ter inzage is gelegd. De ingekomen reacties worden mede ter inzage gelegd. Indien men dat wenst, worden de persoonlijke gegevens van degene die zienswijzen naar voren brengt, niet bekend gemaakt. Het verzoek daartoe moet schriftelijk bij het gemeentebestuur worden ingediend. Desgevraagd kunt u uw zienswijze mondeling naar voren brengen. U kunt hiervoor een afspraak maken op telefoonnummer (0578) 67 87 87. Daarbij wordt de gelegenheid gegeven de zienswijze te motiveren.

 

Beroep tegen de op het verzoek genomen beschikking kan later slechts worden ingesteld door belanghebbenden die binnen de gestelde termijn schriftelijk of mondeling zienswijzen hebben ingediend, tenzij wordt aangetoond dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest (tijdig) zienswijzen in te dienen.

 

Inzage

De stukken van de in deze advertentie genoemde zaak liggen vanaf woensdag 9 november 2011, op afspraak, tel. (0578) 67 87 87, ter inzage in de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe. De Publiekswinkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 - 12.00 uur en op woensdag van 8.00 - 17.00 uur. Op woensdag na 17.00 uur alleen op afspraak uitsluitend voor ter inzage liggende stukken of opgevraagde dossiers.