Ontwerp toeristisch profiel 'Epe, Compleet Anders' ter inzage

Dit item is verlopen op 01-05-2013.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: Gemeente Epe
Publicatiedatum: 19-03-2013
Soort bekendmaking: Inspraak

Burgemeester en Wethouders van Epe hebben op 12 maart 2013 besloten het Ontwerp ‘Toeristisch Profiel Gemeente Epe’ onder de titel ‘Epe, Compleet Anders’ ter inzage te leggen, alvorens dit te zijner tijd ter besluitvorming voor te leggen aan de raad.

Ter uitvoering van het collegeprogramma 2010-2014 is genoemd profiel geformuleerd. De inhoud is tot stand gekomen op basis van verschillende bronnen, waaronder een brainstorming met direct betrokkenen uit het werkveld ‘Recreatie en Toerisme’. Bovendien is gebruik gemaakt van de resultaten van het interactieve traject rond de ‘Toekomstvisie 2030’. In het profiel wordt onder meer aandacht geschonken aan de structuur, de voorzieningen en activiteiten die van belang kunnen zijn voor de (potentiële) toerist, terwijl ook de informatievoorziening, promotie en marketing aan de orde komen.

Het ontwerp wordt in de huidige vorm besproken met het ‘werkveld’, zijnde de dragers c.q. uitvoerders van het profiel. Daarnaast bestaat voor iedereen de gelegenheid om een zienswijze in te dienen ten aanzien van de inhoud. De binnengekomen zienswijzen worden gebundeld en becommentarieerd en maken deel uit van de aan de raad voor te leggen stukken.

Inzage

Het ontwerp ‘Toeristisch Profiel’ ligt ter inzage in de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe en wel van maandag tot en met vrijdag van 8.00 – 12.00 uur en op woensdag tevens van 12.00 -17.00 uur. Het ontwerp wordt één dag na publicatie ter inzage gelegd. Ook vindt u het ontwerp onderaan deze bekendmaking.

Zienswijze

Uw zienswijze kunt u binnen zes weken na terinzagelegging van het ontwerp schriftelijk indienen bij burgemeester en wethouders van Epe. Deze dient als volgt geadresseerd te zijn:
Burgemeester en Wethouders van Epe
Postbus 600
8160 AP Epe