Ontwerp-tracé zwijnenkerend raster en bijbehorende passagevoorzieningen

Dit item is verlopen op 14-08-2013.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: Gemeente Epe
Publicatiedatum: 02-07-2013
Soort bekendmaking: Inspraak

Het college heeft ingestemd met het ontwerp-tracé voor het zwijnenkerend raster met bijbehorende passagevoorzieningen ten noord-westen van Epe. Met het plaatsen van een zwijnenkerend raster beoogt het college overlast en onveilige situaties als gevolg van wilde zwijnen in de bebouwde omgeving te voorkomen.

Het college heeft de kaart van het ontwerp-tracé en passagevoorzieningen vanaf 3 juli tot 14 augustus gedurende een periode van zes weken vrijgegeven voor de inspraak. Een ieder kan zienswijzen indienen over het tracé en de passagevoorzieningen. 

Gedurende de bovengenoemde periode ligt een kaart van het ontwerp tracé voor het zwijnenkerend raster met een overzicht van de passagevoorzieningen voor een ieder ter inzage op werkdagen van 8.00 tot 12.00 uur (op woensdag van 8.00 – 17 uur en na 17.00 uur op afspraak) bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe.

Reageren?

Een ieder kan tijdens de bovengenoemde periode van zes weken schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp-tracé en de bijbehorende passagevoorzieningen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Epe, Postbus 600, 8160 AP Epe. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw T. Olieman van de afdeling Strategie & Ontwikkeling (tel. 0578 – 67 88 76).