Ontwerp verkeersbesluit instellen algemeen oplaadpunt voor elektrische voertuigen aan de Weemeweg in Epe

Dit item is verlopen op 20-02-2013.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: 8162EV
Publicatiedatum: 08-01-2013
Soort bekendmaking: Verkeersbesluit
Toelichting:

Het college maakt bekend dat zij het ontwerp verkeersbesluit instellen algemeen oplaadpunt voor elektrische voertuigen aan de Weemeweg te Epe heeft vastgesteld. In Epe zijn tot nu toe nog geen oplaadpunten voor elektrische voertuigen geplaatst. Op verzoek wordt nu een eerste oplaadpunt in gebruik genomen. Wellicht zullen er in de toekomst meer oplaadpunten moeten worden ingericht, als meer bewoners een elektrisch voertuig aanschaffen. Ten behoeve van het oplaadpunt wordt één van de aanwezige algemene gehandicaptenparkeerplaatsen aan de Weemeweg opgeheven. Uit onderzoek is gebleken dat het niet noodzalijk is om vier algemene gehandicaptenparkeerplaatsen aan de Weemeweg te handhaven omdat ze niet alle vier worden benut. De drie algemene gehandicaptenparkeerplaatsen bij de ingang van de Weemehof blijven van kracht, de enkele algemene gehandicaptenparkeerplaats  (dichtbij de Beekstraat) zal worden ingericht als oplaadpunt voor elektrische voertuigen.

Voor belanghebbenden bestaat de mogelijkheid om binnen 6 weken na publicatie tegen dit verkeersbesluit een gemotiveerd bezwaarschrift in te dienen bij ons college (Postbus 600, 8160 AP Epe). Ook bestaat de mogelijkheid om bij de voorzieningenrechter te Zutphen een verzoek in te dienen om een voorlopige voorziening te treffen.

Gedurende bovengenoemde periode ligt het verkeersbesluit op werkdagen van 8.00 – 12.00 uur (woensdag van 8.00 – 20.00 uur) ter inzage in de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe.

Afbeeling locatie oplaadpunt