Ontwerp verkeersbesluit: verplaatsing bushalte Haverkamp en wijziging verkeerssituatie kruispunt Hoofdstraat – Vegtelarijweg – N309 te Epe

Dit item is verlopen op 16-03-2016.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: 8162AS
Publicatiedatum: 02-02-2016
Soort bekendmaking: Verkeersbesluit

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat zij het ontwerp-verkeersbesluit "Verplaatsing bushalte Haverkamp en wijziging verkeerssituatie kruispunt Hoofdstraat - Vegtelarijweg - N 309 te Epe" hebben genomen. Het ontwerp-verkeersbesluit is genomen vanwege de komst van de woonwijk Klaarbeek, waar 260 woningen worden gerealiseerd. Voor een veilige afwikkeling van het verkeer is het noodzakelijk dat de verkeerssituatie wordt aangepast. De huidige bushalte aan de Haverkamp voldoet niet aan de landelijke richtlijnen en provinciale doelstellingen die daarvoor zijn vastgelegd. Met de provincie is afgesproken dat bij de wijziging van de verkeerssituatie ten behoeve van de realisatie van de woonwijk Klaarbeek, ook de aanpassing van de bushalte zou worden meegenomen.

Voor belanghebbenden bestaat de mogelijkheid om binnen 4 weken na publicatie tegen dit ontwerp-verkeersbesluit een zienswijze in te dienen bij ons college (Postbus 600, 8160 AP Epe).

Gedurende bovengenoemde periode ligt het verkeersbesluit op werkdagen van 8.00 - 12.00 uur (woensdag van 8.00 - 20.00 uur) ter inzage in de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe.