Ontwerpbesluit onttrekking aan het openbaar verkeer van een wandelpad tussen de Griftsemolenweg en de Deventerstraat te Vaassen

Dit item is verlopen op 25-05-2016.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: Gemeente Epe
Publicatiedatum: 12-04-2016
Soort bekendmaking: Inspraak

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend voornemens te zijn het wandelpad tussen de Griftsemolenweg en de Deventerstraat ( ter hoogte van Deventerstraat 155) te onttrekken aan het openbaar verkeer.

De eigenaar van het wandelpad en het bruggetje heeft het college verzocht om het wandelpad aan de openbaarheid te onttrekken. Het wandelpad heeft geen functie voor het ontsluiten van aanliggende percelen. Het wandelpad heeft nu een recreatieve functie voor buurtbewoners en wandelaars/fietsers komende vanaf industrieterrein Eekterveld.

Binnen de gestelde termijn van zes weken na publicatie kan eenieder zijn zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 600, 8160 AP EPE.

Gedurende bovengenoemde periode ligt het ontwerpbesluit op werkdagen van 8.00 - 12.00 uur (woensdag van 8.00 - 20.00 uur) ter inzage in de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe.