Ontwerpbestemmingsplan Vaasen Zuid en West

Dit item is verlopen op 15-01-2009.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op: Vaassen
Publicatiedatum: 05-12-2008
Soort bekendmaking: Bestemmingsplan
Verzenddatum:
Plaats: Vaassen
Datum beschikking:
Einde reactietermijn: 14-01-2009

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat met ingang van 3 december 2008 gedurende zes weken voor een ieder in het Gemeentehuis te Epe bij de Publiekswinkel op werkdagen van 08.00 - 12.00 uur (op woensdag van 8.00 - 20.00 uur), ter inzage ligt het ontwerp-bestemmingsplan "Vaassen Zuid en West". Het bestemmingsplan is ook op internet te raadplegen op de website van de gemeente Epe onder 'beleid en projecten' en vervolgens onder 'ruimte'.

 

Het ontwerp-bestemmingsplan omvat het zuidelijke en westelijke deel van de kern Vaassen. Het plangebied bestaat uit de woongebieden Berkenoord, Berkenoord II, Transvaalbuurt, Oranjebuurt en Vogelbuurt. De inbreidingslocaties Vulcanusbuurt en De Pirk, gelegen nabij het plangebied, vallen niet binnen dit plan.

Het ontwerp-bestemmingsplan legt de huidige ruimtelijke situatie vast. In het plan zijn geen grootschalige nieuwe ontwikkelingen (zoals bijvoorbeeld woningbouw) opgenomen.

 

Gedurende de bovenvermelde periode van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerp-bestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Epe, Postbus 600, 8160 AP Epe. Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen dient u een afspraak te maken met mevrouw T. Olieman van de afdeling Strategie & Ontwikkeling
(tel. 0578 - 67 88 76).

                                                                                  

 

 

Inloopavond op woensdag 17 december 2008 

Op woensdag 17 december 2008 organiseert de gemeente Epe van 19.00 - 20.30 uur een inloopavond in de Veluweborgh, locatie de Speulbrink Brunholdplaats 5 te Vaassen. Gedurende deze avond kunt u kennis nemen van het ontwerp-bestemmingsplan Vaassen zuid en west en heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen. Tijdens deze inloopavond kunt u ook kennis nemen van het voorontwerp-bestemmingsplan "de Pirk Noord" en het voorontwerp-bestemmingsplan "woningbouwlocatie Kouwenaarsschool". U bent hierbij van harte uitgenodigd.