Ontwerpmilieuvergunning Nijbroekerweg 8 in Emst

Dit item is verlopen op 18-06-2009.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op: Nijbroekerweg 8
8166KR8
Publicatiedatum: 05-05-2009
Soort bekendmaking: Milieuvergunning
Verzenddatum:
Plaats: Emst
Datum beschikking:
Einde reactietermijn:

Aanvraag/ontwerp-beschikking

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat zij voornemens zijn positief te beschikken op de aanvraag voor een milieuvergunning van:

· de heer J. Keizer voor een vleeskalverenhouderij, op het perceel Nijbroekerweg 8 in Emst, kadastraal bekend gemeente Epe, sectie K, nr. 2126; het betreft een nieuwe, de gehele inrichting omvattende, vergunning in verband met onder andere de uitbreiding van het aantal te houden vleeskalveren.

 

Zienswijzen over de ontwerpbeschikking kunnen door een ieder bij ons college worden ingediend binnen zes weken na de dag waarop deze ter inzage zijn gelegd. De ingekomen reacties worden mede ter inzage gelegd.
Indien men dat wenst, worden de persoonlijke gegevens van degene die zienswijzen naar voren brengt, niet bekend gemaakt. Het verzoek daartoe moet schriftelijk bij het gemeentebestuur worden ingediend.

Desgevraagd kunt u uw zienswijze mondeling naar voren brengen. U kunt hiervoor een afspraak maken op telefoonnummer (0578) 67 87 87. Daarbij wordt de gelegenheid gegeven de zienswijze te motiveren.

Beroep tegen de op het verzoek genomen beschikking kan later slechts worden ingesteld door belanghebbenden die binnen de gestelde termijn schriftelijk of mondeling zienswijzen hebben ingediend, tenzij wordt aangetoond dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest (tijdig) zienswijzen in te dienen.

  

Stukken ter inzage op afspraak

De stukken van de in deze advertentie genoemde milieuzaken liggen vanaf woensdag 6 mei 2009 op afspraak, tel. (0578) 67 87 87, ter inzage bij de Publiekswinkel op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur of woensdag van 8.00 tot 20.00 uur.

 

 

Epe, 5 mei 2009.