Ontwerpmilieuvergunning

Dit item is verlopen op 14-04-2009.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op: 8171LX5
Publicatiedatum: 03-03-2009
Soort bekendmaking: Milieuvergunning
Verzenddatum:
Plaats:
Datum beschikking:
Einde reactietermijn:

Ontwerpbeschikkingen

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat zij voornemens zijn positief te beschikken op de aanvraag aanvragen voor een milieuvergunning van:

·       M. Riphagen voor een vleeskalverenhouderij, op het perceel, kadastraal bekend gemeente Vaassen, sectie B, nr. 1823, gelegen aan de Sluisweg 5 te Vaassen; het betreft een nieuwe, de gehele inrichting omvattende, vergunning.

Zienswijzen over de ontwerpbeschikking kunnen door belanghebbenden bij ons college worden ingediend binnen zes weken na de dag waarop deze ter inzage zijn gelegd.
De ingekomen reacties worden mede ter inzage gelegd.
Indien men dat wenst, worden de persoonlijke gegevens van degene die zienswijzen naar voren brengt, niet bekend gemaakt. Het verzoek daartoe moet schriftelijk bij het gemeentebestuur worden ingediend.

Desgevraagd kunt u uw zienswijze mondeling naar voren brengen. U kunt hiervoor een afspraak maken op telefoonnummer 0578-678734. Daarbij wordt de gelegenheid gegeven de zienswijze te motiveren.

Beroep tegen de op het verzoek genomen beschikking kan later slechts worden ingesteld door degene die binnen de gestelde termijn schriftelijk of mondeling zienswijzen heeft ingediend, tenzij wordt aangetoond dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest (tijdig) zienswijzen in te dienen.

 

Stukken ter inzage op afspraak

De stukken van de in deze advertentie genoemde milieuzaken liggen vanaf woensdag 4 maart 2009

op afspraak, tel. (0578) 67 87 87, ter inzage bij de Publiekswinkel op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur of woensdag van 8.00 tot 20.00 uur.

 

 

Epe, 3 maart 2009.