‘Partiële herziening bestemmingsplan buitengebied, camping de Helfterkamp te Vaassen’ onherroepelijk

Dit item is verlopen op 30-01-2013.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: Vaassen
Publicatiedatum: 18-12-2012
Soort bekendmaking: Bestemmingsplan
Toelichting:

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het bestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan buitengebied, camping de Helfterkamp te Vaassen’ onherroepelijk is geworden.

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 11 oktober 2012 het bestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan buitengebied, camping de Helfterkamp te Vaassen’ vastgesteld.

Het bestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan buitengebied, camping De Helfterkamp te Vaassen’ voorziet in de juridisch planologische regeling voor het positief bestemmen van de bestaande situatie van twee bedrijfswoningen op het perceel aan de Gortelseweg 24 te Vaassen.

Het raadsbesluit, het vastgestelde bestemmingsplan en overige stukken hebben met ingang van 24 oktober 2012 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage gelegen. Tegen de vaststelling van het bestemmingsplan is geen beroep ingesteld bij de Raad van State. Het bestemmingsplan is daarmee per 5 december 2012 onherroepelijk geworden.

Het onherroepelijk geworden bestemmingsplan ligt permanent ter inzage op werkdagen van 08.00 – 12.00 uur (op woensdag van 8.00 – 17.00 uur, op woensdag na 17.00 uur op afspraak) bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe.
Het bestemmingsplan is ook in te zien via de gemeentelijke website
www.epe.nl, onder ‘Bouwen en Wonen’.

Epe, 18 december 2012