Permanente bewoning recreatieverblijven

Dit item is verlopen op 30-03-2011.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op: Gemeente Epe
Publicatiedatum: 15-02-2011
Soort bekendmaking: Overig
Verzenddatum:
Plaats:
Datum beschikking:
Einde reactietermijn:

Het bureau MB-ALL B.V. heeft van de gemeente Epe opdracht gekregen om controles uit te voeren in het kader van permanente bewoning van recreatieverblijven. De medewerkers van MB-ALL zijn door de gemeente aangewezen als toezichthouder en beschikken over een legitimatiebewijs. De werkzaamheden van de toezichthouders bestaan uit visuele controles van recreatieverblijven en zullen op regelmatige basis plaatsvinden. De controles worden uitgevoerd vanaf de publiek toegankelijke paden en wegen.

Registratie
Ten behoeve van het toezicht op de naleving van het verbod op permanente bewoning zal een registratie en/of dossier met persoonsgegevens worden aangelegd. De registratie bestaat in ieder geval uit naam-, adres- en eigendomsgegevens maar kan ook worden aangevuld met informatie uit andere gegevensbronnen. Een en ander voor zover binnen het doel van de registratie passend is.

Wet bescherming persoonsgegevens
De verzameling van persoonsgegevens is gebonden aan de voorschriften van de Wet bescherming persoonsgegevens. Dit betekent onder andere dat een melding bij het College bescherming persoonsgegevens moet worden gedaan waarin is vastgelegd voor welk doel de persoonsgegevens worden verzameld en welke gegevensbronnen worden geraadpleegd. De gemeente heeft een dergelijke melding gedaan. Deze melding is bij het College Bescherming Persoonsgegevens geregistreerd. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van het College Bescherming Persoonsgegevens, www.cbpweb.nl. Mocht u nog vragen hebben, of het meldingsnummer willen opvragen, dan kunt u contact opnemen met de eenheid Handhaving van de gemeente via telefoonnummer (0578) 67 87 87.