Rapport en ontwerp herinrichting deel Westerenkweg Vaassen ter inzage

Dit item is verlopen op 15-06-2011.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op: Vaassen, Gemeente Epe
Publicatiedatum: 17-05-2011
Soort bekendmaking: Verkeersbesluit
Verzenddatum:
Plaats:
Datum beschikking:
Einde reactietermijn:

In het najaar van 2010 is middels een open planproces en in nauwe samenspraak met bewoners en overige belanghebbenden het verkeersplan “verkeersmaatregelen schoolomgeving ‘t Mozaiek en Krugerstee te Vaassen” ontwikkeld.

 

Dit verkeersplan maakt onderdeel uit van het afkoppelingsproject “Krugerstraat en omgeving”, dat in 2011 door de gemeente in uitvoering wordt gebracht. De bevindingen en resultaten van het planproces zijn gebundeld in het rapport “Westerenkweg Vaassen, herinrichtingsplan schoolomgeving” van verkeersadviesbureau BVA.

 

De resultaten uit het rapport zijn verwerkt in de ontwerptekening “verkeerstechnische maatregelen Westerenkweg Vaassen”. In de ontwerptekening is veel aandacht besteed aan het verbeteren van de verkeersveiligheid en verkeersafwikkeling in de schoolomgeving en –route voor zowel het langzaam als het gemotoriseerd verkeer.

 

Het rapport van BVA en de ontwerptekening zijn inmiddels door het college van B&W vastgesteld en liggen vanaf 18 mei as, gedurende een periode van vier weken, voor een ieder ter inzage bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis. U krijgt gedurende deze periode de gelegenheid de tekening in te zien. Realisatie van de maatregelen zal naar verwachting in het derde en vierde kwartaal van 2011 plaatsvinden.

 

De stukken zijn ook terug te vinden op www.epe.nl onder Leven in Epe > Verkeer en Vervoer > Herinrichting deel Westerenkweg Vaassen.