Tijdelijke Bijdrageregeling Sportvoorzieningen

Dit item is verlopen op 04-12-2013.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: Gemeente Epe
Publicatiedatum: 22-10-2013
Soort bekendmaking: Overig

Op 8 oktober 2013 heeft het college van Burgemeester en Wethouders de Tijdelijke Bijdrageregeling Sportvoorzieningen vastgesteld.

De vaststelling betreft de voorwaarden op basis waarvan door een, in de gemeente Epe gevestigde, sportvereniging een bijdrage kan worden verkregen voor sportstimulerende voorzieningen die niet onder Sportnota 2009 vallen.

Het plafond voor de totale tijdelijke regeling is vastgesteld op € 24.000,--, terwijl de maximale bijdrage aan een project € 12.000,-- bedraagt onder de voorwaarde dat de aanvrager substantiële cofinanciering verwerft.

De genoemde regeling is te vinden op de gemeentelijke website www.epe.nl>Leven in Epe>Cultuur, sport en vrije tijd>Sport. Daarin staat het doel van de tijdelijke regeling beschreven en wordt overigens vermeld aan welke criteria voldaan dient te worden om voor een bijdrage in aanmerking te komen. Tenslotte zijn de uitsluitingsgronden opgenomen en is aangegeven op welk moment de tijdelijke regeling eindigt.

De regeling treedt in werking op de tweede dag na deze publicatie.

Aanvragen in dit verband dienen te worden gericht aan College van Burgemeester en Wethouders van Epe, Postbus 600, 8160 AP  EPE.