Tijdelijke intrekking verkeersbesluit instellen éénrichtingverkeer Kievitstraat-Spechtstraat en Kievitstraat-Vinkstraat gedurende sloop- en bouwwerkzaamheden

Dit item is verlopen op 11-09-2012.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: 8172GM
Publicatiedatum: 31-07-2012
Soort bekendmaking: Verkeersbesluit

Tijdelijke intrekking verkeersbesluit instellen eenrichtingsweg Kievitstraat-Spechtstraat en Kievitstraat-Vinkstraat gedurende sloop- en bouwwerkzaamheden

Triada zal in augustus 2012 starten met werkzaamheden aan de woningen in de Vinkstraat, Spechtstraat e.o. Het college heeft besloten om tijdens de uitvoering van deze werkzaamheden het verkeersbesluit instelling eenrichtingsverkeer op de Kievitstraat-Spechtstraat en de Kievitstraat-Vinkstraat tijdelijk in te trekken. Tijdens de uitvoering van de sloop- en bouwwerkzaamheden worden de Spechtstraat, Vinkstraat en Sperwerstraat halverwege afgesloten d.m.v. het plaatsen van de borden “Werk in uitvoering/doorgaand rijverkeer gestremd” om zodoende een veilige uitvoering van de werkzaamheden te bevorderen.

Voor belanghebbenden bestaat de mogelijkheid om binnen 6 weken na publicatie tegen dit verkeersbesluit een gemotiveerd bezwaarschrift in te dienen bij ons college (Postbus 600, 8160 AP Epe). Ook bestaat de mogelijkheid om bij de voorzieningenrechter te Zutphen een verzoek in te dienen om een voorlopige voorziening te treffen.

Gedurende bovengenoemde periode ligt het verkeersbesluit op werkdagen van 8.00 – 12.00 uur (woensdag van 8.00 – 20.00 uur) ter inzage in de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe.