Tijdelijke verkeersbesluit instellen tweezijdig parkeerverbod op een gedeelte van de Enkweg, Korenstraat, Roggestraat en Zwartelandstraat

Dit item is verlopen op 19-06-2013.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: Epe
Publicatiedatum: 07-05-2013
Soort bekendmaking: Verkeersbesluit

Aannemer Heijmans start in opdracht van zorgcentrum De Klaarbeek vanaf mei met de realisatie van de nieuwe woonzorgcentrum langs de Roggestraat. De realisatie van dit woonzorgcomplex vraagt om de toelevering van de nodige materialen en machines. Dit wordt met vrachtwagens en door de wijk Enkwegbuurt worden aangevoerd. Dit bouwverkeer zal hierbij vanaf de Hoofdstraat de route via de Enkweg, Korenstraat, Roggestraat en Zwartelandstraat volgen. Om dit transport hier mogelijk te maken, is het noodzakelijk om maatregelen te treffen om deze route overdag vrij van geparkeerde auto’s te houden.

Het college heeft daarom besloten om tijdens de uitvoering van deze werkzaamheden op de werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur een tweezijdig parkeerverbod in te stellen op de Enkweg, Korenstraat, Roggestraat en Zwartelandstraat. Langs de Korenstraat, Roggestraat en Zwartelandstraat worden tijdelijke parkeerplaatsen buiten de rijbaan aangelegd om het parkeren hier te compenseren.

Voor belanghebbenden bestaat de mogelijkheid om binnen 6 weken na publicatie tegen dit verkeersbesluit een gemotiveerd bezwaarschrift in te dienen bij ons college (Postbus 600, 8160 AP Epe). Ook bestaat de mogelijkheid om bij de voorzieningenrechter te Zutphen een verzoek in te dienen om een voorlopige voorziening te treffen.

Gedurende bovengenoemde periode ligt het verkeersbesluit op werkdagen van 8.00 – 12.00 uur (woensdag van 8.00 – 20.00 uur) ter inzage in de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe.