Tijdelijke verplaatsing weekmarkt en standplaatsen

Dit item is verlopen op 11-09-2013.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: Gemeente Epe
Publicatiedatum: 30-07-2013
Soort bekendmaking: Mededelingen

Het college maakt bekend dat besloten is om met toepassing van artikel 160 lid 1 onder h van de Gemeentewet en op grond van de Marktverordening de weekmarkt op woensdag en op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening de zaterdagopstelling van de standplaatsen tijdelijk te verplaatsen van de Markt naar een gedeelte van de Brinklaan en een gedeelte van het Ratelplein te Epe. Door de sloop en nieuwbouw van o.a. de Marktwand moeten de weekmarkt en de standplaatsen tijdelijk naar een andere locatie.

Het besluit met bijlagen ligt met ingang van woensdag 31 juli 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe. De Publiekswinkel is hiervoor geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 - 12.00 uur en op woensdag van 8.00 - 17.00 uur. Op woensdag na 17.00 uur alleen op afspraak uitsluitend voor ter inzage liggende stukken.

Reageren?

Voor belanghebbenden bestaat de mogelijkheid om binnen zes weken na publicatie tegen dit besluit een gemotiveerd bezwaarschrift in te dienen bij ons college (Postbus 600, 8160 AP Epe). Hierin moeten naam en adres, dagtekening, kenmerk of omschrijving van het besluit en de gronden van het bezwaar staan vermeld.

Voorlopige Voorziening

Een bezwaarschrift blokkeert de uitvoering van het besluit niet. Wilt u dat wel, dan moet u gelijktijdig met het bezwaarschrift een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter te Arnhem, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Voor het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening moet u griffierechten betalen.

Epe, 30 juli 2013